top of page

Vad våra kunder säger:

Emilia:

"Vi älskar era simpuffar då de sitter bra och säkert på barnet. Dessutom är det snygg design och älskar att hela simpuffen sitter ihop så att man inte tappar bort en del. "

Linda:

"Älskar piikaboo just för att barnet kan leka nära strandkanten utan att jag behöver vara rädd att det blir hål, jag älskar också att barnet kan utman sig själv med att hoppa från poolkanten eller bryggan medan jag känner mig trygg att den sitter kvar på kroppen eftersom den sitter runt både midja och armar fins ingen risk att det glider av när barnet hoppar i vattnet. Med piikaboo kan barn vara barn helt enkelt. Sen är det bara ett ennu större pluss att barnet själv kan välja motiv då det blir lättare att motivera barnet till att själv vilja ha flythjälpen på sig."

Sandra:

"Rekommenderar varmt Piikaboos uv dräkter och simväst. Att kunna njuta av sol och bad utan att vara orolig för att barnen bränner sig i solen  eller att barnen inte badar säkert är ett minne blott. Västen är rörlig och barnen älskar printen som är på. Snabb service och leveranser är ett extra plus"

Åsa

”Jag har den här simvästen till båda mina tvillingar. Mina barn är helt vilda i vattnet och simvästen sitter helt perfekt, utan att skava på känsliga barnakroppar. Den är dessutom lättare att ta på och av än uppblåsbara armpuffar, vilket underlättar när barnen är kalla och/eller trötta. En annan fördel är att de simvästen har hög hållbarthet och kan användas länge, vilket är snällare mot miljön. ” 

bottom of page