top of page

INTEGRITETSPOLICY

Vilken data vi samlar in:

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller ger oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in IP-adressen (Internet Protocol) som används för att ansluta datorn till Internet. Inloggning, e-postadress, lösenord, dator- och anslutningsinformation och inköpshistorik. Vi kan använda programvaruverktyg för att mäta och samla information om sessionsinformation, inklusive sidrespons, längd på besök på vissa sidor, sidans interaktionsinformation och metoder som används för att bläddra bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, email, lösenord, kommunikation); betalningsuppgifter (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.
 

Hur vi samlar in data:

När du genomför en transaktion på vår hemsida, samlar vi in personlig information som du ger oss, till exempel ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

Varför vi samlar in personlig data:

Vi samlar in icke personlig och personlig information för följande ändamål:

  • Att tillhandahålla och driva försäljning av varor till kunden.

  • Att ge våra användare löpande kundsupport och tekniskt stöd.

  • För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga servicerelaterade meddelanden och kampanjmeddelanden.

  • Att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och / eller avledd icke-personlig information, som vi eller våra samarbetspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster.

  • Att följa gällande lagar och förordningar.

Hur vi lagrar, använder, delar och visar besökares personuppgifter:

Vårt företag använder oss av Wix.com plattformen. Wix.com ger oss en onlineplattform som tillåter oss att sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina data kan lagras via Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

Alla direkta betalnings gateways som erbjuds av Wix.com och används av vårt företag följer bransch standard som fastställs av PCI-DSS, som hanteras av PCI Security Standards Council, vilket är en gemensam insats av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation från vår butik och dess leverantörer. Vi använder oss av Stripe som betalsystem.

Om du länkar andra konton, som Facebook, Instagram eller andra tredjepartskonton får vi även information därifrån. Vad vi får från tredje part beror på dina inställningar där. Vänligen läs mer om det hos dem.

Beroende på hur du får tillgång till våra produkter kan vi eller din webbläsare använda "cookies" eller liknande teknik för att samla in loggdata. Det är möjligt för en användare att stänga av dem. Det gör du i din webbläsare.

Hur vi kontaktar dig:

Vi kan kontakta dig för att meddela dig om ditt köp, för att felsöka problem med ditt köp, för att lösa en tvist, för att kräva skyldiga avgifter eller pengar, fråga om dina åsikter genom enkäter, att skicka uppdateringar om vårt företag eller annan nödvändig information för att kunna kontakta dig för att driva genom vårt användaravtal, information gällande nationella lagar och eventuella avtal som vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, textmeddelanden och post.

Så kan du dra tillbaka ditt samtycke:

Om du inte vill att vi ska behandla dina uppgifter längre, kontakta oss på maria@piikaboo.com eller skicka ett brev till: Piikaboo AB, Storhagsvägen 6, 125 54 Älvsjö, Sverige.

Om du vill få tillgång till, korrigera, ändra eller ta bort personlig information vi har om dig, är du välkommen att kontakta oss på maria@piikaboo.com eller skicka oss ett brev till: Piikaboo AB, Storhagsvägen 6, 125 54 Älvsjö, Sverige.

Uppdateringar av integritetspolicy:

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy, så var snäll och granska det ofta. Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de skickas på hemsidan. Om vi gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om vi använder och / eller visar det.

bottom of page